661.1(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія цукрового виробництва (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: Л. М. Хомічак, Ю. Л. Білонога, І. М. Турчин. - Київ : Аграр. освіта, . - 16 с. - Бібліогр.: с. 14-15

УДК
661.1(073)

Ключові слова: цукор -- сахар -- переробка -- переработка -- сировина -- сырье -- зберігання -- хранение -- цукрові продукти -- сахарные продукты -- бурякоцукрове виробництво -- свеклосахарное производство -- цукрово-рафінадне виробництво -- сахарно-рафинадный производство --
Додаткові точки доступу: