
>
English for agrifood tech professionals [Електронний ресурс] : метод. рекомендації для студ. 4 курсу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 110 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59537 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 108-109. - Б. ц.
Переклад назви: Англійська мова для професіоналів у сфері агрохарчових технологій
Ключові слова: англійська мова -- английский язык -- професійна мова -- профессиональный язык -- агрохарчові технології -- агропищевые технологии -- мовознавство -- языкознание --
Анотація:
Мета видання - набуття здобувачами теоретичних знань про закономірності аграрного виробництва в Україні та світі, вмінь і навичок професійної комунікативної компетенції у головних напрямах майбутньої фахової іншомовної діяльності. Також методичні рекомендації містять матеріал для підготовки до успішного виконання завдань Єдиного вступного іспиту з англійської мови до магістратури. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).
Додаткові точки доступу:
Колесник, Аліна Олексіївна\авт.-уклад.\
Герман, Людмила Володимирівна\авт.-уклад.\
Муравйова, Олена Миколаївна\авт.-уклад.\
Крупей, Михайло Іванович\авт.-уклад.\
Логінова, Олена Василівна\авт.-уклад.\
Мануєнкова, Олена Олегівна\авт.-уклад.\
Подворна, Людмила Анатоліївна\авт.-уклад.\
Удовенко, Інна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Переклад назви: Англійська мова для професіоналів у сфері агрохарчових технологій
Ключові слова: англійська мова -- английский язык -- професійна мова -- профессиональный язык -- агрохарчові технології -- агропищевые технологии -- мовознавство -- языкознание --
Анотація:
Мета видання - набуття здобувачами теоретичних знань про закономірності аграрного виробництва в Україні та світі, вмінь і навичок професійної комунікативної компетенції у головних напрямах майбутньої фахової іншомовної діяльності. Також методичні рекомендації містять матеріал для підготовки до успішного виконання завдань Єдиного вступного іспиту з англійської мови до магістратури. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).
Додаткові точки доступу:
Колесник, Аліна Олексіївна\авт.-уклад.\
Герман, Людмила Володимирівна\авт.-уклад.\
Муравйова, Олена Миколаївна\авт.-уклад.\
Крупей, Михайло Іванович\авт.-уклад.\
Логінова, Олена Василівна\авт.-уклад.\
Мануєнкова, Олена Олегівна\авт.-уклад.\
Подворна, Людмила Анатоліївна\авт.-уклад.\
Удовенко, Інна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 14 |