English for agrifood tech professionals [Електронний ресурс] : метод. рекомендації для студ. 4 курсу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 110 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59537 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 108-109. - Б. ц.

Переклад назви: Англійська мова для професіоналів у сфері агрохарчових технологій
Ключові слова: англійська мова -- английский язык -- професійна мова -- профессиональный язык -- агрохарчові технології -- агропищевые технологии -- мовознавство -- языкознание --
Анотація:
Мета видання - набуття здобувачами теоретичних знань про закономірності аграрного виробництва в Україні та світі, вмінь і навичок професійної комунікативної компетенції у головних напрямах майбутньої фахової іншомовної діяльності. Також методичні рекомендації містять матеріал для підготовки до успішного виконання завдань Єдиного вступного іспиту з англійської мови до магістратури. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).
Додаткові точки доступу: