636.085.3
О-93
Оцінка біологічної цінності білків у кормах для тварин [Текст] / С. О. Шаповалов [та ін.]. - Київ : Аграр. наука, . - 92 с. : табл. - Бібліогр.: с. 90-91 (29 назв). - ISBN 978-966-540-433-0

Зміст:
Характеристика протеїнової поживності кормів для жуйних
Протеїнова поживність кормів для жуйних
Протеїнова поживність кормів для свиней
Класифікація, структура і властивості амінокислот, вміст у кормах та їх потреба в організмі
Замінні та незамінні кислоти
Амінокислотне живлення птиці
Доступність і засвоюваність білка та амінокислот
Білковий обмін та якість кормового протеїну
Ідеальний протеїн
Лізин
Біологічна цінність білків у кормах та методи її оцінки
Особливості засвоюваності білків у тварин
Розрахунок біологічної цінності білка на прикладі зерна пшениці
Біологічна цінність протеїну зеленої маси злакових та бобових культур залежно від фази вегетації рослин
Біологічна цінність протеїну зерна різних зернофуражних кормів для свиней
Енергетична поживність корму і чинники, що її визначають
Перетравна енергія корму
УДК
636.085.3

Ключові слова: жвачные -- свиньи -- протеиновая питательность кормов -- белковый обмен -- протеин -- лизин -- аминокислотное питание птицы -- энергетическая питательность корма -- кормовиробництво -- кормопроизводство --
Додаткові точки доступу: