Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Хімія [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання зі спец. G13 Харчові технології / Н. В. Мурликіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025 - .
Розділ 2 : Органічна хімія. - 2025. - 118 с. : рис. - Бібліогр.: с. 117. - Б. ц.

Ключові слова: хімія -- химия -- харчові технології -- пищевые технологии -- органічна хімія -- органическая химия
Анотація: Курс лекцій з дисципліни «Хімія. Розділ 2. Органічна хімія» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені фундаментальні положення, необхідні для формування системних знань про органічні речовини, що є основними або мінорними компонентами харчових систем. Особливу увагу приділено завданням формування системного уявлення щодо залежності фізичних і хімічних властивостей від будови, складу основних органічних речовин сировини і харчової продукції – білків, жирів, вуглеводів, вітамінів. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання зі спеціальності G13 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:

Экз-ры полностью -544979296
Кол-во выдач 0