>
641.51/.54(072)
Т 38
Технологія страв і кулінарних виробів з м'яса, м'ясопродуктів і птиці [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 13 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с.
Ключові слова: питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- страви -- блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда --
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович\авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Т 38
| УДК | |
| 641.51/.54(072) |
Ключові слова: питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- страви -- блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда --
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович\авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 34 | 242 | Технологія та організація ресторанного господарства | 3 |
| 2 | 34 | 075 | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
| 3 | 34 | 242 | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|