
>
Нагорний, Олександр Юрійович.Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 25 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42472 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- управлінські рішення -- управленческие решения -- операційна діяльность -- операционная деятельность -- проектна діяльность -- проектная деятельность -- проект --
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т
Нагорний, Олександр Юрійович.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- управлінські рішення -- управленческие решения -- операційна діяльность -- операционная деятельность -- проектна діяльность -- проектная деятельность -- проект --
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 246 |