664.38.022.393(076.5)
F 74
Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 4. Research of Technological Factors Influence on Denaturation of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, . - 7 p.

Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК
664.38.022.393(076.5)

Ключові слова: egg protein -- білок яйця -- milk -- молоко -- buffer capacity -- буферна ємність -- denaturation -- денатурація -- hydratation capacity -- гідратаційна здатність --
Додаткові точки доступу: