
>
664.38.022.393(076.5)
F 74
Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 4. Research of Technological Factors Influence on Denaturation of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 7 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
Ключові слова: egg protein -- білок яйця -- milk -- молоко -- buffer capacity -- буферна ємність -- denaturation -- денатурація -- hydratation capacity -- гідратаційна здатність --
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga\compiler\
Dugina, Kateryna\compiler\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
F 74
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК | |
664.38.022.393(076.5) |
Ключові слова: egg protein -- білок яйця -- milk -- молоко -- buffer capacity -- буферна ємність -- denaturation -- денатурація -- hydratation capacity -- гідратаційна здатність --
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga\compiler\
Dugina, Kateryna\compiler\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія | 3 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія | 3 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | ХАРЧОВА ХІМІЯ ЗЕРНОПРОДУКТІВ | 9 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія зернопродуктів | 9 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія зернопродуктів | 10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|