>
637.523.4(072)
Б 90
Будова і принцип дії куттера безперервної дії [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. : рис. - Бібліогр.: с. 11
Ключові слова: кутер -- подрібнення м'яса -- измельчение мяса -- ножовий вал -- ножевой вал -- серповидний ніж -- серповидный нож --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Б 90
| УДК | |
| 637.523.4(072) |
Ключові слова: кутер -- подрібнення м'яса -- измельчение мяса -- ножовий вал -- ножевой вал -- серповидний ніж -- серповидный нож --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н б/н |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 33 | 133 | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 7 |
| 2 | 33 | 133 | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 7 |
| 3 | 33 | 133 | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 8 |
| 4 | 33 | 133 | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 8 |
| 5 | 33 | 133 | Спецобладнання та обладнання малих ПХВ | 9 |
| 6 | 33 | 133 | Спецобладнання та обладнання малих ПХВ | 9 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|