
>
Основи наукових досліджень [Електронний ресурс] : практикум для семінар. занять з дисц. для студ. спец.: 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. Г. Терешкін, Т. М. Брикова. - Харків : [б. в.], 2020. - 38 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10816 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 36-37. - Б. ц.
Ключові слова: вузівська наука -- вузовская наука -- інтелектуальний потенціал -- интеллектуальный потенциал -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- підготовка фахівців -- подготовка специалистов -- практична діяльність -- практическая деятельность -- туризм --
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович\авт.-уклад.\
Брикова, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: вузівська наука -- вузовская наука -- інтелектуальний потенціал -- интеллектуальный потенциал -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- підготовка фахівців -- подготовка специалистов -- практична діяльність -- практическая деятельность -- туризм --
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович\авт.-уклад.\
Брикова, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 175 |
2 | Репозитарій |