Конструювання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 33 с. : рис., табл. + дод. 18-32 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67810 (Репозитарій). - Бібліогр. наприкінці глав. - Б. ц.

Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- конструювання -- конструирование -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Анотація:
Методичні вказівки включають 7 практичних занять та список літератури до них. Мета видання – набуття здобувачами практичних навиків щодо наукового обґрунтування та практичного застосування методів конструювання харчової продукції з урахуванням світових тенденцій. Майбутні фахівці повинні володіти основами методології конструювання харчової продукції, яка полягає в послідовному відтворюванні окремих етапів від ідеї продукту до створення промислового зразку та виведення його на продовольчий ринок. Методичні вказівки призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу: