664.002.2
П 78
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. : тези доп. : у 4 ч. (м. Харків, 19 трав. 2011 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2011 - .
Ч. 2, секції 3-7 / за ред.: І. В. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк. - 2011. - 106 с. - ISBN 978-966-405-205-1

Зміст:
Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів
Інновації в науковому і практичному товарознавстві
Устаткування харчових виробництв і удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв
Хімічні, математичні методи дослідження продуктів харчування
Управління якістю та екологічна безпека
УДК
664.002.2
Додаткові точки доступу:




Экз-ры полностью 664.002.2/П 78-072495
Имеются экземпляры в отделах: