636.09(075.8)
Г 51
Гігієна виробництва, безпечність, якість та експертиза рибних пресервів [Текст] : навч. посібник / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Іздат, . - 50 с. : рис., табл.

Зміст:
Споживчі властивості пресервів
Асортиментна класифікація пресервів
Загальні гігієнічні вимоги до сировини і матеріалів для виробництва пресервів, їх пакування, транспортування та зберігання
Вимоги до маркування рибних пресервів
Способи укладання риби або її частини у тару
Гігієна виробництва пресервів спеціального засолювання
Гігієна виробництва пресервів пряного засолювання
Гігієна виробництва пресервів з розібраної риби
Гігієна виробництва пресервів з обсмаженої або відвареної риби
Гігієна виробництва пресервів з розібраної риби в ароматизованій олії, з використанням коптильних препаратів
Гігієна виробництва пресервної пасти
Дефекти пресервів
Показники якості пресервів
Гігієна пресервів з риби спеціального засолювання
Гігієна пресервів із сайри спеціального засолювання
Гігієна пресервів з океанічної риби спеціального засолювання
Гігієна пресервів з океанічної риби пряного засолювання
Методи контролювання якості й безпечності пресервів
УДК
636.09(075.8)
664.95(075.8)

Ключові слова: гігієна -- виробництво -- риба -- безпечність -- пресерви -- гигиена -- производство -- рыба -- безопасность -- пресервы --
Додаткові точки доступу: