
>
636.09(075.8)
Г 51
Гігієна виробництва, безпечність, якість та експертиза рибних пресервів [Текст] : навч. посібник / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Іздат, 2019. - 50 с. : рис., табл.
Зміст: >
Споживчі властивості пресервів
Асортиментна класифікація пресервів
Загальні гігієнічні вимоги до сировини і матеріалів для виробництва пресервів, їх пакування, транспортування та зберігання
Вимоги до маркування рибних пресервів
Способи укладання риби або її частини у тару
Гігієна виробництва пресервів спеціального засолювання
Гігієна виробництва пресервів пряного засолювання
Гігієна виробництва пресервів з розібраної риби
Гігієна виробництва пресервів з обсмаженої або відвареної риби
Гігієна виробництва пресервів з розібраної риби в ароматизованій олії, з використанням коптильних препаратів
Гігієна виробництва пресервної пасти
Дефекти пресервів
Показники якості пресервів
Гігієна пресервів з риби спеціального засолювання
Гігієна пресервів із сайри спеціального засолювання
Гігієна пресервів з океанічної риби спеціального засолювання
Гігієна пресервів з океанічної риби пряного засолювання
Методи контролювання якості й безпечності пресервів
Ключові слова: гігієна -- виробництво -- риба -- безпечність -- пресерви -- гигиена -- производство -- рыба -- безопасность -- пресервы --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Смілик, Наталія Петрівна
Дегтярьов, Микола Олександрович
Богатко, Надія Михайлівна
Забарна, Інна Василівна
Г 51
Споживчі властивості пресервів
Асортиментна класифікація пресервів
Загальні гігієнічні вимоги до сировини і матеріалів для виробництва пресервів, їх пакування, транспортування та зберігання
Вимоги до маркування рибних пресервів
Способи укладання риби або її частини у тару
Гігієна виробництва пресервів спеціального засолювання
Гігієна виробництва пресервів пряного засолювання
Гігієна виробництва пресервів з розібраної риби
Гігієна виробництва пресервів з обсмаженої або відвареної риби
Гігієна виробництва пресервів з розібраної риби в ароматизованій олії, з використанням коптильних препаратів
Гігієна виробництва пресервної пасти
Дефекти пресервів
Показники якості пресервів
Гігієна пресервів з риби спеціального засолювання
Гігієна пресервів із сайри спеціального засолювання
Гігієна пресервів з океанічної риби спеціального засолювання
Гігієна пресервів з океанічної риби пряного засолювання
Методи контролювання якості й безпечності пресервів
УДК | |
636.09(075.8) | |
664.95(075.8) |
Ключові слова: гігієна -- виробництво -- риба -- безпечність -- пресерви -- гигиена -- производство -- рыба -- безопасность -- пресервы --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Смілик, Наталія Петрівна
Дегтярьов, Микола Олександрович
Богатко, Надія Михайлівна
Забарна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | В-351387-у |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|