Підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва [Електронний ресурс] : метод. рекомендації / Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т тваринництва ; авт.-уклад.: Д. М. Гриценко [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 30 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52928 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 26-28. - Б. ц.

Ключові слова: конкурентоспроможність птахівницьких підприємств -- конкурентоспособность птицеводческих предприятий -- виробництво продукції птахівництва -- производство продукции птицеводства -- конкурентний потенціал підприємства -- конкурентный потенциал предприятия --
Анотація:
Викладено практичні положення з підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва. Наведена розробка та обґрунтування теоретичних та методичних основ і практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможного функціонування підприємств з виробництва продукції птахівництва в ринкових умовах.
Додаткові точки доступу: