
>
Основи профорієнтаційної роботи [Електронний ресурс] : тест. завдання контролю знань з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Борюшкіна, Н. І. Моісєєва, Д. Л. Кобелєва. - Харків : [б. в.], 2024. - 25 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64385 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 25. - Б. ц.
Ключові слова: профорієнтаційна робота -- профориентационная работа -- основи -- основы -- професійна освіта -- профессиональное образование -- система управління -- система управления -- аграрне виробництво -- аграрное производство -- переробка сільськогосподарської продукції -- переработка сельскохозяйственной продукции -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Тестові завдання контролю знань з дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» розроблено відповідно до навчальної програми. Включає тестові завданнядо восьми тем. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).
Додаткові точки доступу:
Борюшкіна, Оксана Володимирівна\авт.-уклад.\
Моісєєва, Наталія Іванівна\авт.-уклад.\
Кобелєва, Даля Леонідівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: профорієнтаційна робота -- профориентационная работа -- основи -- основы -- професійна освіта -- профессиональное образование -- система управління -- система управления -- аграрне виробництво -- аграрное производство -- переробка сільськогосподарської продукції -- переработка сельскохозяйственной продукции -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Тестові завдання контролю знань з дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» розроблено відповідно до навчальної програми. Включає тестові завданнядо восьми тем. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).
Додаткові точки доступу:
Борюшкіна, Оксана Володимирівна\авт.-уклад.\
Моісєєва, Наталія Іванівна\авт.-уклад.\
Кобелєва, Даля Леонідівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 1 |