>
664(06)
І-66
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів (м. Харків, 7 квіт. 2016 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016 - .
Ч. 1. - 2016. - 413 с. - ISBN 978-966-405-392-8 : 32.75 грн., 40.00 грн.
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- готельно-ресторанный бизнес -- готельно-ресторанний бізнес -- инновационные процессы -- інноваційні процеси -- инновационные технологии -- інноваційні технології -- харчові виробництва -- 3333
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування, нанотехнологій та біотехнологій оздоровчих продуктів, удосконалення процесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки, товарознавста та управління якістю.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью 664:640.4:33:658(/І-66-426734663
Имеются экземпляры в отделах:
І-66
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів (м. Харків, 7 квіт. 2016 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016 - .
| УДК | |
| 664(06) | |
| 640.4(06) | |
| 33(06) | |
| 658(06) |
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- готельно-ресторанный бизнес -- готельно-ресторанний бізнес -- инновационные процессы -- інноваційні процеси -- инновационные технологии -- інноваційні технології -- харчові виробництва -- 3333
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування, нанотехнологій та біотехнологій оздоровчих продуктів, удосконалення процесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки, товарознавста та управління якістю.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Имеются экземпляры в отделах:
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-230412 Х-230413 Х-233611 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|