
>
636.2(075)
С 60
Солдатов, Анатолий Петрович.Практикум по технологии производства молока и говядины [Текст] : учеб. пособие / А. П. Солдатов, Л. П. Табакова, Г. П. Табаков. - М. : Колос, 2000. - 168 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов сpедних специальных учебных заведений). - ISBN 5-10-003250-2
Ключові слова: производства молока -- виробництво молока -- технология и организация -- технологія і організація -- производство говядины -- виробництво яловичини -- племенное дело -- племінна справа -- молочное и мясное скотоводство -- молочне і м'ясне скотарство -- переработка молока и говядины -- переробка молока та яловичини --
Додаткові точки доступу:
Табакова, Лилия Петровна
Табаков, Геннадий Павлович
С 60
Солдатов, Анатолий Петрович.
УДК | |
636.2(075) |
Ключові слова: производства молока -- виробництво молока -- технология и организация -- технологія і організація -- производство говядины -- виробництво яловичини -- племенное дело -- племінна справа -- молочное и мясное скотоводство -- молочне і м'ясне скотарство -- переработка молока и говядины -- переробка молока та яловичини --
Додаткові точки доступу:
Табакова, Лилия Петровна
Табаков, Геннадий Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 327508 327509 327510 327511 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|