
>
665.3
Т 38
Технологии получения растительных масел и пищевых продуктов, обогащенных каротиноидами [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.] ; под ред. Ф. В. Перцевого ; Харьк. гос. акад. технол. и орг. питания. - Харьков : ХГАТОП, 2002. - 229 с. - ISBN 5-7763-2204-9
Ключові слова: масла -- олії -- каротиноиды -- каратиноїди --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Савгира, Ю. А.
Камсулина, Н. В.
Фощан, А. Л.
Гарнцарек, Б. Ч.
Мицкевич, Т.
Перцевой, Ф. В.\под ред.\
Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания
Т 38
УДК | |
665.3 |
Ключові слова: масла -- олії -- каротиноиды -- каратиноїди --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Савгира, Ю. А.
Камсулина, Н. В.
Фощан, А. Л.
Гарнцарек, Б. Ч.
Мицкевич, Т.
Перцевой, Ф. В.\под ред.\
Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 348430 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|