Маяк, Ольга Анатоліївна.
Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів [Електронний ресурс] : консп. лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навч. за спец. 181 Харчові технології / О. А. Маяк, А. О. Шевченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024 - .
Ч. 1 : Технологічне обладнання. - 2024. - 67 с. : рис. - Бібліогр.: с. 66. - Б. ц.

Ключові слова: технологічне обладнання -- технологическое оборудование -- виробництво хлібобулочних виробів -- производство хлебобулочных изделий -- хлібопекарське виробництво -- хлебопекарное производство -- обладнання хлібобулочного виробництва -- оборудование хлебобулочного производства
Анотація: Конспект лекцій з дисципліни «Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів» складений відповідно робочій програми навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». В конспекті надана класифікація обладнання, описане відповідне обладнання, його технологічне призначення, основні конструктивні елементи, принцип дії тощо. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються питаннями виробництва в хлібопекарній та макаронній галузях.
Додаткові точки доступу:


Экз-ры полностью -068398543
Кол-во выдач 0