Непродовольчі товари [Електронний ресурс] : навч. посібник з лаб. завданнями. Культурно-побутові, галантерейні та декоративно-прикладні товари / С. В. Сорокіна [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 226 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62981 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 219-224. - Б. ц.

Зміст:
Товарознавча оцінка якості канцелярських і шкільно-письмових товарів, паперу, картону та виробів із них
Товарознавча оцінка якості товарів для спорту, туризму, полювання і риболовлі
Товарознавча оцінка якості транспортних засобів, товарів для відеозапису, відтворення звуку і зображення
Товарознавча оцінка якості електропобутових товарів і годинників
Товарознавча оцінка якості іграшок і музичних товарів
Товарознавча оцінка якості галантерейних товарів
Товарознавча оцінка якості декоративно-прикладних товарів із металу
Товарознавча оцінка якості декоративно-прикладних різьблених товарів
Товарознавча оцінка якості декоративно-прикладних вишитих і плетених товарів
Товарознавча оцінка якості розписних декоративно-прикладних товарів
Товарознавча характеристика квітково-декоративного аранжування: класифікація та характеристика техніки, стилів і матеріалів
Товарознавча характеристика квітково-декоративного аранжування: характеристика букетів і квіткових композицій
Ключові слова: непродовольчі товари -- непродовольственные товары -- товарознавство -- товароведение -- товари квітково-декоративного аранжування -- товары цветочно-декоративного аранжировки -- побутові товари -- бытовые товары -- галантерейні товари -- галантерейные товары -- канцелярські товари -- канцелярские товары -- товаропросування -- товаропродвижение -- класифікація товарів -- классификация товаров --
Анотація:
Наведено загальні відомості про зовнішні ознаки, споживчі властивості, сировину та вимоги до якості паперових, канцелярських, електропобутових, культурно-побутових, галантерейних, декоративно-прикладних товарів та товарів квітково-декоративного аранжування. Також розглянуто теоретичні питання класифікації та характеристики асортименту зазначених товарів, їх товарознавчі аспекти формування якості, порядок контролю якості в системі товаропросування, вимоги до пакування, маркування, транспортування, зберігання; подано практичні завдання для проведення лабораторних досліджень зазначених груп товарів. Навчальний посібник спрямовано на набуття студентами необхідних теоретичних знань та практичних навичок під час занять із визначення основних показників якості низки непродовольчих товарів. Призначено для викладачів закладів вищої освіти та студентів, які навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», фахівців галузі непродовольчих товарів, підприємців та громадян, які зайняті у відповідній сфері.
Додаткові точки доступу: