
>
Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розділ 3. Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2022. - 47 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35247 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 36
Ключові слова: кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- якість -- качество -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- страви -- блюда -- рецептурний склад -- рецептурный состав --
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- якість -- качество -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- страви -- блюда -- рецептурний склад -- рецептурный состав --
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 528 |