
>
663(075.8)
Т 38
Технічна мікробіологія [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навч. інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 120 с. : рис., табл.
Ключові слова: мікробіологічні дослідження -- мікроорганізми -- мікроскопічні гриби -- дріжджи -- мікрофлора м'яса -- микрофлора мяса -- мікрофлора молочних продуктів -- микрофлора молочных продуктов -- мікрофлора яєць -- микрофлора яиц --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Даньшин, Ярослав Вячеславович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Т 38
УДК | |
663(075.8) |
Ключові слова: мікробіологічні дослідження -- мікроорганізми -- мікроскопічні гриби -- дріжджи -- мікрофлора м'яса -- микрофлора мяса -- мікрофлора молочних продуктів -- микрофлора молочных продуктов -- мікрофлора яєць -- микрофлора яиц --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Даньшин, Ярослав Вячеславович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|