
>
Лабораторний практикум з теплотехніки [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. Т. Малафаєв [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 87 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23428 (Репозитарій)
Зміст: >
Технічна термодинаміка. Основні поняття та закони
Дослідження процесів теплообміну та теплофізичних властивостей речовини (теплопередача)
Ключові слова: теплотехніка -- теплотехника -- термодинамічні властивості -- термодинамические свойства -- теплофізичні властивості -- теплофизические свойства --
Анотація:
У посібнику до лабораторного практикуму розглянуто 9 лабораторних робіт для вивчення основних законів теплотехніки. Він містить короткі відомості з теорії та необхідні методичні рекомендації до виконання та розрахунку робіт. Розглянуті питання з досліджень термодинамічних та теплофізичних властивостей реальних речовин, відомості з теплотехнічних вимірювань, що необхідні під час виконання робіт. Посібник пропонується студентам за напрямком підготовки “Харчові технології та інженерія”, “Обладнання харчових та переробних виробництв”. Посібник може бути використаний у самостійній роботі студентів при підготовці до виконання лабораторних робіт та при розрахунках та аналізі результатів есперименту.
Додаткові точки доступу:
Малафаєв, Микола Тимофійович
Торяник, Олександр Іванович
Фощан, Андрій Леонтійович
Чеканов, Микола Анатолійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Технічна термодинаміка. Основні поняття та закони
Дослідження процесів теплообміну та теплофізичних властивостей речовини (теплопередача)
Ключові слова: теплотехніка -- теплотехника -- термодинамічні властивості -- термодинамические свойства -- теплофізичні властивості -- теплофизические свойства --
Анотація:
У посібнику до лабораторного практикуму розглянуто 9 лабораторних робіт для вивчення основних законів теплотехніки. Він містить короткі відомості з теорії та необхідні методичні рекомендації до виконання та розрахунку робіт. Розглянуті питання з досліджень термодинамічних та теплофізичних властивостей реальних речовин, відомості з теплотехнічних вимірювань, що необхідні під час виконання робіт. Посібник пропонується студентам за напрямком підготовки “Харчові технології та інженерія”, “Обладнання харчових та переробних виробництв”. Посібник може бути використаний у самостійній роботі студентів при підготовці до виконання лабораторних робіт та при розрахунках та аналізі результатів есперименту.
Додаткові точки доступу:
Малафаєв, Микола Тимофійович
Торяник, Олександр Іванович
Фощан, Андрій Леонтійович
Чеканов, Микола Анатолійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-ро-1290/2 Х-ро-1290/4 Х-ро-1290/6 Х-ро-1290/8 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 627 |