
>
Артамонова, Майя Володимирівна.Проектування підприємств галузі [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. до виконання лаборат. робіт для здобув. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 136 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43420 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 135. - Б. ц.
Ключові слова: інтерактивні методи проектування -- интерактивные методы проектирования -- технологічні розрахунки -- технологические расчеты -- інженерно-технічні розрахунки -- инженерно-технические расчеты -- технологические схемы производства -- технологічні схеми виробництва -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчове виробництво -- пищевое производство --
Анотація:
Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу стосовно основ і загальних вимог до проектуванню нових і реконструкції існуючих хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Держ. біотехнол. ун-т
Артамонова, Майя Володимирівна.
Ключові слова: інтерактивні методи проектування -- интерактивные методы проектирования -- технологічні розрахунки -- технологические расчеты -- інженерно-технічні розрахунки -- инженерно-технические расчеты -- технологические схемы производства -- технологічні схеми виробництва -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчове виробництво -- пищевое производство --
Анотація:
Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу стосовно основ і загальних вимог до проектуванню нових і реконструкції існуючих хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 271 |