
>
Афанасьєва, Оксана Пилипівна.Маркетинг в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник / О. П. Афанасьєва, О. В. Жегус, М. В. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 182 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6805 (Репозитарій)
Ключові слова: харчування -- питание -- мікросередовище -- микросреда -- поведінки споживачів -- поведения потребителей -- покупки -- сегментація ринку -- сегментация рынка -- життєвий цикл -- жизненный цикл -- канали збуту -- каналы сбыта -- франчайзинг --
Додаткові точки доступу:
Жегус, Олена Валентинівна
Михайлова, Марія Володимірівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Афанасьєва, Оксана Пилипівна.
Ключові слова: харчування -- питание -- мікросередовище -- микросреда -- поведінки споживачів -- поведения потребителей -- покупки -- сегментація ринку -- сегментация рынка -- життєвий цикл -- жизненный цикл -- канали збуту -- каналы сбыта -- франчайзинг --
Додаткові точки доступу:
Жегус, Олена Валентинівна
Михайлова, Марія Володимірівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 147 |