Технологія виробництва яловичини [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. Г. Прудніков [та ін.] ; за ред. В. Г. Пруднікова ; Харків. держ. зоовет. акад. - Харків : [б. в.], . - 256 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 251 (6 назв). - Б. ц.

Зміст:
Тенденції використання великої рогатої худоби для виробництва яловичини
Породи великої рогатої худоби
Технологія виробництва яловичини
Методи поліпшення відтворення худоби м’ясних порід
Особливості виробництва яловичини у фермерських та приватних господарствах
Методи ефективного виробництва яловичини
Оцінка худоби для забою
Транспортування та система «здавання–приймання» худоби для забою на підприємства з м’ясопереробки
Основи технології та гігієна переробки тварин для забою
Ключові слова: велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- виробництво яловичини -- производство говядины -- породи -- породы -- м'ясні породи -- мясные породы -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства -- приватні господарства -- частные хозяйства -- забій худоби -- убой скота -- транспортування худоби -- транспортировка скота -- гігієна переробки -- гигиена переработки --
Додаткові точки доступу: