
>
Технологія виробництва яловичини [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. Г. Прудніков [та ін.] ; за ред. В. Г. Пруднікова ; Харків. держ. зоовет. акад. - Харків : [б. в.], 2015. - 256 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 251 (6 назв). - Б. ц.
Зміст: >
Тенденції використання великої рогатої худоби для виробництва яловичини
Породи великої рогатої худоби
Технологія виробництва яловичини
Методи поліпшення відтворення худоби м’ясних порід
Особливості виробництва яловичини у фермерських та приватних господарствах
Методи ефективного виробництва яловичини
Оцінка худоби для забою
Транспортування та система «здавання–приймання» худоби для забою на підприємства з м’ясопереробки
Основи технології та гігієна переробки тварин для забою
Ключові слова: велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- виробництво яловичини -- производство говядины -- породи -- породы -- м'ясні породи -- мясные породы -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства -- приватні господарства -- частные хозяйства -- забій худоби -- убой скота -- транспортування худоби -- транспортировка скота -- гігієна переробки -- гигиена переработки --
Додаткові точки доступу:
Прудніков, Василь Григорович
Барановський, Дмитро Іванович
Лисенко, Ганна Леонідівна
Васильєва, Юлія Олександрівна
Федяєв, Валерій Анатолійович
Колісник, О. І.
Криворучко, Юрій Іванович
Попова, Вікторія Олександрівна
Прудніков, Василь Григорович\за ред.\
Харків. держ. зоовет. акад.
Тенденції використання великої рогатої худоби для виробництва яловичини
Породи великої рогатої худоби
Технологія виробництва яловичини
Методи поліпшення відтворення худоби м’ясних порід
Особливості виробництва яловичини у фермерських та приватних господарствах
Методи ефективного виробництва яловичини
Оцінка худоби для забою
Транспортування та система «здавання–приймання» худоби для забою на підприємства з м’ясопереробки
Основи технології та гігієна переробки тварин для забою
Ключові слова: велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- виробництво яловичини -- производство говядины -- породи -- породы -- м'ясні породи -- мясные породы -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства -- приватні господарства -- частные хозяйства -- забій худоби -- убой скота -- транспортування худоби -- транспортировка скота -- гігієна переробки -- гигиена переработки --
Додаткові точки доступу:
Прудніков, Василь Григорович
Барановський, Дмитро Іванович
Лисенко, Ганна Леонідівна
Васильєва, Юлія Олександрівна
Федяєв, Валерій Анатолійович
Колісник, О. І.
Криворучко, Юрій Іванович
Попова, Вікторія Олександрівна
Прудніков, Василь Григорович\за ред.\
Харків. держ. зоовет. акад.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 294 |
2 | Репозитарій |