641/642
А 43
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : тези доп. Всеукр. наук. конф. студ. (м. Харків, 11 квіт. 2008 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за ред. О. І. Черевко. - Харків : ХДУХТ, . - 600 с. - 30.00 грн., 12.00 грн.

УДК
641/642

Ключові слова: технології хліба -- технологии хлеба -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- харчоконцентрати -- пищевые концентраты -- технології консервованих оздоровчих продуктів -- технологии консервированных оздоровительных продуктов -- рослинна сировина -- растительное сырье -- молочна сировина -- молочное сырье -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- ринок -- рынок -- товарознавство -- товароведение -- митна справа -- таможенное дело -- філософія -- философия -- соціологія -- социология --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей з прогресивних технологій продуктів харчування, актуальних проблем бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту, економіки підприємств харчування та торгівлі, економічної теорії, міжнародної економіки та зовнішньоекономічної діяльності, менеджменту та маркетингу і т.ін.
Додаткові точки доступу: