
>
641/642
А 43
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : тези доп. Всеукр. наук. конф. студ. (м. Харків, 11 квіт. 2008 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за ред. О. І. Черевко. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 600 с. - 30.00 грн., 12.00 грн.
Ключові слова: технології хліба -- технологии хлеба -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- харчоконцентрати -- пищевые концентраты -- технології консервованих оздоровчих продуктів -- технологии консервированных оздоровительных продуктов -- рослинна сировина -- растительное сырье -- молочна сировина -- молочное сырье -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- ринок -- рынок -- товарознавство -- товароведение -- митна справа -- таможенное дело -- філософія -- философия -- соціологія -- социология --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей з прогресивних технологій продуктів харчування, актуальних проблем бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту, економіки підприємств харчування та торгівлі, економічної теорії, міжнародної економіки та зовнішньоекономічної діяльності, менеджменту та маркетингу і т.ін.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
А 43
УДК | |
641/642 |
Ключові слова: технології хліба -- технологии хлеба -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- харчоконцентрати -- пищевые концентраты -- технології консервованих оздоровчих продуктів -- технологии консервированных оздоровительных продуктов -- рослинна сировина -- растительное сырье -- молочна сировина -- молочное сырье -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- ринок -- рынок -- товарознавство -- товароведение -- митна справа -- таможенное дело -- філософія -- философия -- соціологія -- социология --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей з прогресивних технологій продуктів харчування, актуальних проблем бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту, економіки підприємств харчування та торгівлі, економічної теорії, міжнародної економіки та зовнішньоекономічної діяльності, менеджменту та маркетингу і т.ін.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 6 | 6 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 347088 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-ро-674/2 Х-ро-674/4 Х-ро-674/5 Х-ро-674/6 Х-ро-674/7 Х-ро-674/8 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|