.
Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 134 с. - Библиогр.: с. 112-133

Зміст:
Наукові підходи до виробництва мармеладу желейного з використанням рослинних добавок
Дослідження вмісту біологічно активних речовин у дрібнодисперсних рослинних кріас-порошках та їх екстрактах із забарвлювальною дією
Вплив екстрактів кріас-порошків на функціональні властивості драглів агару
Удосконалення технології мармеладу желейного з екстрактами рослинних кріас-порошків
Ключові слова: біологічно активні домішки -- биологически активные примеси -- бад -- барвники -- красители -- кріас-порошки -- криас-порошки -- драглі -- драгли -- желейний мармелад -- желейный мармелад -- рослинна сировина -- растительное сырье -- кріогенне подрібнення -- криогенное измельчение -- ароматизатори -- ароматизаторы --
Додаткові точки доступу: