641.56(075.8)
У 67
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Суми : Університетська книга, . - 279 с. : рис., табл. + дод. 204-252 с. - Бібліогр.: с. 202-203. - Словн. термінів: с. 253-255. - Інформ. словн.: с. 256-279 . - ISBN 978-966-680-724-6 : 100.00 грн., 130.00 грн.

Зміст:
Системний підхід до формувания якості та безпеки кулінарної продукції дієтичного харчування
Загальні поняття про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчувания
Роль харчових сполук у лікуванні хворої людини
Характеристика лікувальних дієт
Формування якості та безпеки кулінарної продукції в умовах харчоблоків лікувальних закладів
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції
Технологічне забезпечення виконання сучасних вимог до виробництва кулінарної продукції як складова управління і якістю
Використаних технологічної документації в харчоблоках лікувальних закладів
Розробка технологічних карт як складова управління якістю кулінарної продукції
УДК
641.56(075.8)
613.2(075.8)

Ключові слова: харчування -- питание -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- дієтична кулінарна продукція -- диетическая кулинарная продукция --
Анотація:
У посібнику наведено загальні поняття про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпечності дієтичної кулінарної продукції. Оптимізовано харчовий статус різних груп населення. Навчальний посібник має інтегративний характер і є спробою реалізації міждисциплінарних зв'язків при вивченні низки навчальних дисциплін. Для студентів ВНЗ, медичних працівників, робітників санаторіїв та лікувально-профілактичних закладів.
Додаткові точки доступу: