.
Технологічні розрахунки та контроль безпеки у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництві [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 173 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23324 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 136

Ключові слова: виробничі рецептури -- производственные рецептуры -- заміс тіста -- замес теста -- житнє борошно -- ржаная мука -- вихід хлібобулочних виробів -- выход хлебобулочных изделий -- пекарня -- бродіння тіста -- брожение теста --
Анотація:
У навчальному посібнику наведено теоретичні положення, основні формули та конкретні приклади розрахунків рецептур для виробництва хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів з урахуванням особливостей кожного виду виробництва та принципів забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської, макаронної, кондитерської і харчоконцентратної галузей.
Додаткові точки доступу: