>
Експлуатація масловиготовлювачів безперервної дії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор.-практ. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 20 с. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35273 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 34 |