
>
Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. практ. робіт для здобув. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Т. В. Черемська. - Харків : [б. в.], 2025. - 20 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67814 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18-19. - Б. ц.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- управлінські рішення -- управленческие решения -- операційна діяльность -- операционная деятельность -- проектна діяльность -- проектная деятельность -- проект --
Анотація:
Методичні вказівки включають 6 практичних занять та список літератури до них. Мета видання – набуття здобувачами практичних навиків управління проєктами, освоєння сучасних технологій управління проєктами. Оволодіння основами методології вироблення та прийняття проєктно-управлінських рішень, набути практичні навички управління проєктами в ресторанній індустрії. Методичні вказівки призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- управлінські рішення -- управленческие решения -- операційна діяльность -- операционная деятельность -- проектна діяльность -- проектная деятельность -- проект --
Анотація:
Методичні вказівки включають 6 практичних занять та список літератури до них. Мета видання – набуття здобувачами практичних навиків управління проєктами, освоєння сучасних технологій управління проєктами. Оволодіння основами методології вироблення та прийняття проєктно-управлінських рішень, набути практичні навички управління проєктами в ресторанній індустрії. Методичні вказівки призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |