Технологія галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 30 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53265 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: технологія галузі -- технология отрасли -- курсова робота -- курсовая работа -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчальної програми дисципліни «Технологія галузі». Вказівки надають узагальнену та систематизовану інформацію щодо підготовки, оформлення курсової роботи та представлення її до захисту в комісії. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»)
Додаткові точки доступу: