
>
Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивч. дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. - Харків : [б. в.], 2024. - 23 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54845 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 22. - Б. ц.
Ключові слова: готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- організація та управління закладами сфери послуг -- организация и управление заведениями сферы услуг -- сфера послуг -- сфера услуг --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» містить опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Наведена тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлено перелік основних питань та індивідуальних завдань. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання та список рекомендованої літератури. Видання може бути корисним та цікавим для здобувачів інших спеціальностей та науково-педагогічних працівників.
Додаткові точки доступу:
Татар, Лариса Василівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Кудряшов, Андрій Ігорович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- організація та управління закладами сфери послуг -- организация и управление заведениями сферы услуг -- сфера послуг -- сфера услуг --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» містить опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Наведена тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлено перелік основних питань та індивідуальних завдань. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання та список рекомендованої літератури. Видання може бути корисним та цікавим для здобувачів інших спеціальностей та науково-педагогічних працівників.
Додаткові точки доступу:
Татар, Лариса Василівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Кудряшов, Андрій Ігорович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 229 |