Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Текст] : монографія : у 2 ч. Ч. 1 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 962 с.

Зміст:
Наука про харчування (нутриціологія)
Науково-практичні та методологічні підходи до конструювання харчових продуктів функціонального призначення
Харчова сировина та дієтичні добавки як основа харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції функціонального призначення
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение --
Додаткові точки доступу: