.
Технології гостинності [Текст] : навч. посібник / В. В. Віннікова, В. А. Віннікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 147 с. - Бібліогр.: с. 144-145 (20 назв). - 20.07 грн.

Зміст:
Теоретичні аспекти операційної діяльності на підприємствах готельного господарства і туризму
Основні принципи проектування оперційних систем у готельному господарстві
Ключові слова: обслуговування -- обслуживание -- гостинність -- гостеприимство -- туризм -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство --
Анотація:
У навчальному посібнику розглянуто операційні системи як об'єкт операційного менеджменту на підприємствах готельного господарства та туризму, розкрито основні питання організації і технології обслуговування на підприємствах готельного господарства, операційної діяльності підприємств сфери туризму. Висвітлено особливості менеджменту якості та управління продуктивністю операційної системи в готельному господарстві та туризмі
Додаткові точки доступу: