Энциклопедия кулинарных рецептов и секретов поваров русских царей, а также шеф-поваров лучших ресторанов Москвы, Парижа, Лондона и Рима [Текст] / сост. В. Черныш ; ред. А. Шагай. - Белая Церковь : Белоцерк. гор. тип., 1990. - 64 с.
УДК
641.5
Ключові слова: кулинария -- кулінарія -- рецепты -- рецепти -- Додаткові точки доступу: Черныш, Владимир\сост.\ Шагай, А.\ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Героїв Харкова, 45)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Героїв Харкова, 45)