
>
Основи харчових технологій [Електронний ресурс] : навч. посібник для студ. спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Харчові технології переробки молока / В. В. Погарська [та ін.] ; під ред. В. В. Погарської ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 147 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063 (Репозитарій)
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Балабай, К. С.
Погарська, Вікторія Вадимівна\під ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Балабай, К. С.
Погарська, Вікторія Вадимівна\під ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 111 |
2 | Репозитарій |