
>
664(075)
Д 66
Домарецький, Віталій Афанасійович.Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник / В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - Київ : НУХТ, 2003. - 572 с.
Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчова технологія -- пищевая технология -- біотехнологія -- биотехнология -- біохімія -- биохимия -- сировина -- сырье -- асортимент -- ассортимент -- технологічні процеси -- технологические процессы -- напої профілактичного призначення -- напитки профилактического назначения -- енергоощадження -- энергосбережение -- очищення стічних вод -- очистка сточных вод --
Додаткові точки доступу:
Остапчук, М. В.
Українець, А. І.
Д 66
Домарецький, Віталій Афанасійович.
УДК | |
664(075) |
Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчова технологія -- пищевая технология -- біотехнологія -- биотехнология -- біохімія -- биохимия -- сировина -- сырье -- асортимент -- ассортимент -- технологічні процеси -- технологические процессы -- напої профілактичного призначення -- напитки профилактического назначения -- енергоощадження -- энергосбережение -- очищення стічних вод -- очистка сточных вод --
Додаткові точки доступу:
Остапчук, М. В.
Українець, А. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 344637 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 31 | Біомедична інженерія (163) | Біохімія | 2 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Біохімія | 3 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
8 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
9 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 5 |
10 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Харчові технології | 5 |
11 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 5 |
12 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Харчові технології | 5 |
13 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
14 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 6 |
15 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 6 |
16 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Харчові технології | 6 |
17 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 6 |
18 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Харчові технології | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|