Управління якістю продуктів з рослинної сировини та молока [Електронний ресурс] : навч. посібник / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 126 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42682 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 124. - Б. ц.

Зміст:
Система якості харчових продуктів
Кваліметрична оцінка якості
Застосування стандартів ISO для управління якістю продукції
Структурована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів (СУЯБХП)
Тотальне керівництво якістю (TQM)
Управління якістю при переробці плодів, овочів та ягід
Управління якістю молокопереробних виробництв
Система управління охороною праці на підприємствах харчової промисловості
Ключові слова: якість продуктів -- качество продуктов -- продукти з рослинної сировини -- продукты из растительного сырья -- молочні продукти -- молочные продукты -- управління якістю -- управление качеством --
Додаткові точки доступу: