
>
663(075.8)
Т 38
Технічна мікробіологія [Текст] : підручник / В. О. Коваленко [та ін.]. - 2-ге вид., стереотип. - Харків : Світ Книг, 2016. - 679 с. : рис. - Бібліогр.: с. 677-678 (34 назви). - ISBN 978-966-2678-11-6
Ключові слова: морфологія мікроорганізмів -- морфология микроорганизмов -- систематика мікроорганізмів -- систематика микроорганизмов -- основи консервування -- основы консервирования -- харчові продукти -- пищевые продукты -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові захворювання -- пищевые заболевания -- профілактика захворювань -- профилактика заболеваний -- мікрофлора -- микрофлора --
Додаткові точки доступу:
Коваленко, Валентина Олексіївна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Коваль, Алла Анатоліївна
Ілюха, Микола Григорович
Александров, Олександр Валентинович
Т 38
УДК | |
663(075.8) |
Ключові слова: морфологія мікроорганізмів -- морфология микроорганизмов -- систематика мікроорганізмів -- систематика микроорганизмов -- основи консервування -- основы консервирования -- харчові продукти -- пищевые продукты -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові захворювання -- пищевые заболевания -- профілактика захворювань -- профилактика заболеваний -- мікрофлора -- микрофлора --
Додаткові точки доступу:
Коваленко, Валентина Олексіївна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Коваль, Алла Анатоліївна
Ілюха, Микола Григорович
Александров, Олександр Валентинович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 358618 358623 358624 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 4 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|