Харчові технології [Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], . - 288 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6968 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 262-268. - Б. ц.

Зміст:
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів з нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибних продуктів
Ключові слова: властивості м’ясної сировини -- свойства мясного сырья -- технологія ковбасних виробів -- технология колбасных изделий -- м’ясні баночни консерви -- мясные баночные консервы -- пастеризовані вершки -- пастеризованные сливки -- стерилізоване молоко -- стерилизованное молоко -- виробництво йогурту -- виробництво йогурту -- рибні паштети -- рыбные паштеты -- основа соління риби -- основа соления рыбы --
Додаткові точки доступу: