
>
Харчові технології [Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2019. - 288 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6968 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 262-268. - Б. ц.
Зміст: >
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів з нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибних продуктів
Ключові слова: властивості м’ясної сировини -- свойства мясного сырья -- технологія ковбасних виробів -- технология колбасных изделий -- м’ясні баночни консерви -- мясные баночные консервы -- пастеризовані вершки -- пастеризованные сливки -- стерилізоване молоко -- стерилизованное молоко -- виробництво йогурту -- виробництво йогурту -- рибні паштети -- рыбные паштеты -- основа соління риби -- основа соления рыбы --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів з нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибних продуктів
Ключові слова: властивості м’ясної сировини -- свойства мясного сырья -- технологія ковбасних виробів -- технология колбасных изделий -- м’ясні баночни консерви -- мясные баночные консервы -- пастеризовані вершки -- пастеризованные сливки -- стерилізоване молоко -- стерилизованное молоко -- виробництво йогурту -- виробництво йогурту -- рибні паштети -- рыбные паштеты -- основа соління риби -- основа соления рыбы --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 258 |
2 | Репозитарій |