
>
Кондратюк, Наталія Вячеславівна.Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами [Текст] : монографія / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 139 с. - Библиогр.: с. 113-120 (112 назв)
Дод. : с. 122-138
Ключові слова: солодкі страви -- сладкие блюда -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- пробіотики -- пробиотики -- капсульовані продукти -- капсулированные продукты --
Анотація:
У монографії обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Неклеса, Ольга Павлівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кондратюк, Наталія Вячеславівна.
Дод. : с. 122-138
Ключові слова: солодкі страви -- сладкие блюда -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- пробіотики -- пробиотики -- капсульовані продукти -- капсулированные продукты --
Анотація:
У монографії обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Неклеса, Ольга Павлівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-230404 Х-230405 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 133 |