.
Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами [Текст] : монографія / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 139 с. - Библиогр.: с. 113-120 (112 назв)

Дод. : с. 122-138
Ключові слова: солодкі страви -- сладкие блюда -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- пробіотики -- пробиотики -- капсульовані продукти -- капсулированные продукты --
Анотація:
У монографії обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі
Додаткові точки доступу: