
>
Агрохімія [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо проведення практич. занять для підготовки фахівців ОПС Молодший бакалавр зі спец. 208 Агроінженерія галузі знань 20 Аграрні науки і продовольство / Житомир. агротехнол. фах. коледж, Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. В. Немерицька, І. А. Журавська, С. В. Станкевич. - Житомир : [б. в.], 2022. - 31 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43919 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 31. - Б. ц.
Ключові слова: правила роботи -- правила работы -- методи аналізу -- методы анализа -- агрохімія -- агрохимия --
Анотація:
Методичні рекомендації містять практичні завдання з усіх тем дисципліни «Агрохімія» відповідно до освітньої програми підготовки молодших бакалаврів спеціальності 208 «Агроінженерія». У рекомендаціях висвітлені практичні аспекти, що пов’язані з роботою майбутніх фахівців зі спеціальності. Завдання підібрані у такому порядку і за ступенем складності, що дозволяють використовувати їх при опануванні нового матеріалу, повторенні, закріплені і підготовці до контрольної та самостійної роботи студентів на заняттях. Наведені рекомендації та фахові завдання допоможуть студентам зорієнтуватись на основних базових поняттях та вміннях спеціальності.
Додаткові точки доступу:
Немерицька, Людмила Вікторівна\авт.-уклад.\
Журавська, Інна Анатоліївна\авт.-уклад.\
Станкевич, Сергій Володимирович\авт.-уклад.\
Житомир. агротехнол. фах. коледж
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: правила роботи -- правила работы -- методи аналізу -- методы анализа -- агрохімія -- агрохимия --
Анотація:
Методичні рекомендації містять практичні завдання з усіх тем дисципліни «Агрохімія» відповідно до освітньої програми підготовки молодших бакалаврів спеціальності 208 «Агроінженерія». У рекомендаціях висвітлені практичні аспекти, що пов’язані з роботою майбутніх фахівців зі спеціальності. Завдання підібрані у такому порядку і за ступенем складності, що дозволяють використовувати їх при опануванні нового матеріалу, повторенні, закріплені і підготовці до контрольної та самостійної роботи студентів на заняттях. Наведені рекомендації та фахові завдання допоможуть студентам зорієнтуватись на основних базових поняттях та вміннях спеціальності.
Додаткові точки доступу:
Немерицька, Людмила Вікторівна\авт.-уклад.\
Журавська, Інна Анатоліївна\авт.-уклад.\
Станкевич, Сергій Володимирович\авт.-уклад.\
Житомир. агротехнол. фах. коледж
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 56 |