Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. курсової роботи для здобувачів (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова. - Харків : [б. в.], . - 35 с. : табл. + дод. 29-34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67817 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 28. - Б. ц.

Ключові слова: ресторана індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова продукція -- пищевая продукция -- технологія харчової продукції -- технология пищевой продукции -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанні індустрії». Видання включає відомості щодо структури, змісту, вимог та особливостей оформлення курсової роботи, а також містить критерії оцінювання під час її захисту.
Додаткові точки доступу: