
>
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. курсової роботи для здобувачів (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова. - Харків : [б. в.], 2024. - 35 с. : табл. + дод. 29-34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67817 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 28. - Б. ц.
Ключові слова: ресторана індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова продукція -- пищевая продукция -- технологія харчової продукції -- технология пищевой продукции -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанні індустрії». Видання включає відомості щодо структури, змісту, вимог та особливостей оформлення курсової роботи, а також містить критерії оцінювання під час її захисту.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: ресторана індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова продукція -- пищевая продукция -- технологія харчової продукції -- технология пищевой продукции -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанні індустрії». Видання включає відомості щодо структури, змісту, вимог та особливостей оформлення курсової роботи, а також містить критерії оцінювання під час її захисту.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |