637
М 24
.
Технологія продуктів забою тварин [Текст] : підручник / А. Я. Маньковский, Т. А. Антонюк. - Київ : Агроосвіта, . - 333 с. - Бібліогр.: с. 332

Зміст:
Реалізація худоби та птиці на м’ясопереробні підприємства
Переробка забійних тварин та птиці
Товарне оцінювання якості туш тварин та їх сортовий розруб
Ветеринарно-санітарне оцінювання продуктів забою тварин і птиці
Склад та властивості м’яса
Вплив спадкових та паратипових факторів на формування та якісні показники м’яса
Дозрівання м’яса
Мікробіологічне псування м’яса за несприятливих умов зберігання
Консервування м’яса
Первинна обробка продуктів забою тварин
Оцінювання якісних показників м’яса
УДК
637

Ключові слова: технологія -- продукти забою -- м'ясо -- технология -- продукты убоя -- мясо --
Додаткові точки доступу: