
>
637
М 24
Маньковский, Антатолій Якович.Технологія продуктів забою тварин [Текст] : підручник / А. Я. Маньковский, Т. А. Антонюк. - Київ : Агроосвіта, 2014. - 333 с. - Бібліогр.: с. 332
Зміст: >
Реалізація худоби та птиці на м’ясопереробні підприємства
Переробка забійних тварин та птиці
Товарне оцінювання якості туш тварин та їх сортовий розруб
Ветеринарно-санітарне оцінювання продуктів забою тварин і птиці
Склад та властивості м’яса
Вплив спадкових та паратипових факторів на формування та якісні показники м’яса
Дозрівання м’яса
Мікробіологічне псування м’яса за несприятливих умов зберігання
Консервування м’яса
Первинна обробка продуктів забою тварин
Оцінювання якісних показників м’яса
Ключові слова: технологія -- продукти забою -- м'ясо -- технология -- продукты убоя -- мясо --
Додаткові точки доступу:
Антонюк, Тетяна Андріївна
М 24
Маньковский, Антатолій Якович.
Реалізація худоби та птиці на м’ясопереробні підприємства
Переробка забійних тварин та птиці
Товарне оцінювання якості туш тварин та їх сортовий розруб
Ветеринарно-санітарне оцінювання продуктів забою тварин і птиці
Склад та властивості м’яса
Вплив спадкових та паратипових факторів на формування та якісні показники м’яса
Дозрівання м’яса
Мікробіологічне псування м’яса за несприятливих умов зберігання
Консервування м’яса
Первинна обробка продуктів забою тварин
Оцінювання якісних показників м’яса
УДК | |
637 |
Ключові слова: технологія -- продукти забою -- м'ясо -- технология -- продукты убоя -- мясо --
Додаткові точки доступу:
Антонюк, Тетяна Андріївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | 24 | 24 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | В-350706 В-350705 В-350704 В-К1537 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|