
>
Терешкін, Олег Георгійович.Основи наукових досліджень [Електронний ресурс] : опор. коспект лекцій з дисц. для студ. галузі знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / О. Г. Терешкін, Т. М. Брикова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 40 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10798 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 38-39. - Б. ц.
Зміст: >
Суть, мета, завдання, поняття про науку та її еволюція. Наука як система знань
Організація науково-дослідної роботи (НДР). Грантовий принцип
Застосування методів у наукових дослідженнях
Інформаційне забезпечення наукових досліджень
Раціональна організація праці в процесі наукового дослідження
Ефективність науково-дослідних робіт: критерії та проблеми оцінювання
Наукові та науково-педагогічні кадри
Загальні вимоги та правила оформлення НДР
Інтелектуальна власність, як результат науково-технічної творчості
Ключові слова: інтелектуальна власність -- интеллектуальная собственность -- інформаційне забезпечення -- информационное обеспечение -- наукові дослідження -- научные исследования -- науково-педагогічні кадри -- научно-педагогические кадры --
Додаткові точки доступу:
Брикова, Тетяна Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Терешкін, Олег Георгійович.
Суть, мета, завдання, поняття про науку та її еволюція. Наука як система знань
Організація науково-дослідної роботи (НДР). Грантовий принцип
Застосування методів у наукових дослідженнях
Інформаційне забезпечення наукових досліджень
Раціональна організація праці в процесі наукового дослідження
Ефективність науково-дослідних робіт: критерії та проблеми оцінювання
Наукові та науково-педагогічні кадри
Загальні вимоги та правила оформлення НДР
Інтелектуальна власність, як результат науково-технічної творчості
Ключові слова: інтелектуальна власність -- интеллектуальная собственность -- інформаційне забезпечення -- информационное обеспечение -- наукові дослідження -- научные исследования -- науково-педагогічні кадри -- научно-педагогические кадры --
Додаткові точки доступу:
Брикова, Тетяна Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 152 |
2 | Репозитарій |