
>
Технологчне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; кол. авт. Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, В. О. Коваленко та ін. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 262 с. : табл. - ISBN 978-966-405-278-5 : 6.61 грн., 20.00 грн., 40.00 грн., 46.00 грн., 46 грн.
Зміст: >
Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції в сучасних умовах
Загальне питання про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування
Роль харчових сполук у лікуванні хворої людини
Характеристика дієт, які призначаються при різних захворбваннях
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції
Використання технологічної документації у харчоблоках лікуальних закладів
Розробк технологічних карт як складова технологічного забезпечення якості продукції
Робота та функції дієтсестри під час організації харчування у лікувальних закладах
Ключові слова: дієтичне харчування -- диетическое питание -- гігієна харчування -- гигиена питания -- кулінарія -- кулинария -- приготування їжі -- приготовление пищи -- санітарно-гігієнічни вимоги -- санитарно-гигиеничные требования -- якість продуктів -- качество продуктов -- лікувальне харчування -- лечебное питание --
Анотація:
Навчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Людмила Миколаївна\авт.-уклад.\
Касілова, Людмила Олексіївна\авт.-уклад.\
Крутовий, Жорж Андрійович\авт.-уклад.\
Коваленко, В. О.\авт.-уклад.\
Старчаєнко, О. Т.\авт.-уклад.\
Федак, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Терещенко, Л. В. \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції в сучасних умовах
Загальне питання про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування
Роль харчових сполук у лікуванні хворої людини
Характеристика дієт, які призначаються при різних захворбваннях
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції
Використання технологічної документації у харчоблоках лікуальних закладів
Розробк технологічних карт як складова технологічного забезпечення якості продукції
Робота та функції дієтсестри під час організації харчування у лікувальних закладах
Ключові слова: дієтичне харчування -- диетическое питание -- гігієна харчування -- гигиена питания -- кулінарія -- кулинария -- приготування їжі -- приготовление пищи -- санітарно-гігієнічни вимоги -- санитарно-гигиеничные требования -- якість продуктів -- качество продуктов -- лікувальне харчування -- лечебное питание --
Анотація:
Навчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Людмила Миколаївна\авт.-уклад.\
Касілова, Людмила Олексіївна\авт.-уклад.\
Крутовий, Жорж Андрійович\авт.-уклад.\
Коваленко, В. О.\авт.-уклад.\
Старчаєнко, О. Т.\авт.-уклад.\
Федак, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Терещенко, Л. В. \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 37 | 37 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-224023 Х-224024 Х-224025 Х-224026 Х-224027 Х-224028 Х-224029 Х-224030 Х-224031 Х-224032 Х-224033 Х-224034 Х-224035 Х-224036 Х-224037 Х-224038 Х-224039 Х-224040 Х-224041 Х-224042 Х-224043 Х-224044 Х-224045 Х-224046 Х-224047 Х-224048 Х-225279 Х-226197 Х-226212 Х-226219 Х-226225 Х-231666 Х-231667 Х-231668 Х-231669 Х-231670 Х-231671 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 36 |
2 | Репозітарій |