Технологчне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; кол. авт. Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, В. О. Коваленко та ін. - Харків : ХДУХТ, . - 262 с. : табл. - ISBN 978-966-405-278-5 : 6.61 грн., 20.00 грн., 40.00 грн., 46.00 грн., 46 грн.

Зміст:
Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції в сучасних умовах
Загальне питання про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування
Роль харчових сполук у лікуванні хворої людини
Характеристика дієт, які призначаються при різних захворбваннях
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції
Використання технологічної документації у харчоблоках лікуальних закладів
Розробк технологічних карт як складова технологічного забезпечення якості продукції
Робота та функції дієтсестри під час організації харчування у лікувальних закладах
Ключові слова: дієтичне харчування -- диетическое питание -- гігієна харчування -- гигиена питания -- кулінарія -- кулинария -- приготування їжі -- приготовление пищи -- санітарно-гігієнічни вимоги -- санитарно-гигиеничные требования -- якість продуктів -- качество продуктов -- лікувальне харчування -- лечебное питание --
Анотація:
Навчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу: