.
Бухгалтерський облік у готельно-ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Д. Д. Шеховцова, А. І. Кашперська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 179 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11561 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 175-176. - Б. ц.

Зміст:
Господарський облік, його суть і характеристика
Предмет і методи бухгалтерського обліку
Бухгалтерський баланс
Рахунки бухгалтерського обліку та подвійний запис
Оцінка та калькуляція в системі бухгалтерського обліку
Документація та інвентаризація
Облік фінансово-розрахункових операцій
Облік необоротних активів
Облік розрахунків з оплати праці
Облік запасів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- господарський облік -- хозяйственный учет -- бухгалтерський баланс -- бухгалтерский баланс -- фінансово-розрахункові операції -- финансово-расчетные операции -- оплата праці -- оплата труда --
Додаткові точки доступу: