Хімія [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання зі спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025 - .
Розділ 1, Ч. 1 : Основи загальної та неорганічної хімії / авт.-уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна. - 2025. - 83 с. : рис., табл. + дод. 74-78 с. - Бібліогр.: с. 79-80. - Б. ц.

Ключові слова: хімія -- химия -- харчові технології -- пищевые технологии -- загальна хімія -- общая химия -- неорганічна хімія -- неорганическая химия
Анотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Хімія. Розділ 1» (Частина 1 Основи загальної та неорганічної хімії). Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторних робіт, завдання для самостійної роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:




Экз-ры полностью -093613233
Кол-во выдач 0