
>
Формування інноваційного інжинірингу галузі в Україні і світі [Електронний ресурс] : метод. вказівки № 2 до викон. практ. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Г. О. Іващенко, Н. О. Ільїна. - Харків : [б. в.], 2024. - 12 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67635 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 10. - Б. ц.
Ключові слова: інноваційний інжиніринг -- инновационный инжиниринг -- інжиніринг -- инжиниринг -- формування -- формирование -- харчові технології -- пищевые технологии -- зернопереробні підприємства -- зерноперерабатывающие предприятия --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні завдань семінарського заняття навчальної дисципліни «Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств». У методичних вказівках пропонується короткий огляд теоретичних даних, тем для дискусій і написання рефератів та рекомендована література.
Додаткові точки доступу:
Іващенко, Григорій Олексійович\авт.-уклад.\
Ільїна, Наталія Олександрівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: інноваційний інжиніринг -- инновационный инжиниринг -- інжиніринг -- инжиниринг -- формування -- формирование -- харчові технології -- пищевые технологии -- зернопереробні підприємства -- зерноперерабатывающие предприятия --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні завдань семінарського заняття навчальної дисципліни «Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств». У методичних вказівках пропонується короткий огляд теоретичних даних, тем для дискусій і написання рефератів та рекомендована література.
Додаткові точки доступу:
Іващенко, Григорій Олексійович\авт.-уклад.\
Ільїна, Наталія Олександрівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |